top of page

Om Oha's Måltidskasse

Oha's Plantebaseret Måltidskasse

Oha er det nemme alternativ til andre populære veganske måltidskasser. Når du ikke orker selv at tilberede dagens måltider, behøver du ikke at ha’ dårlig samvittighed – med Oha’s måltidskasse, har du valgt både lækker, sund og bæredygtig morgenmad, frokost eller aftensmad, og det hele er tilberedt på forhånd, så du kan nøjes med bare at varme det eller tage det ud af æsken…. nemt ikk’?

 

Anjelli og Niraj har udviklet Oha’s veganske måltidskasse som tager udgangspunkt i Café Oha på Frederiksberg og Café Oha i Valby. De brænder for velsmagende, økologisk og sund mad, som også er miljøvenligt. Med Oha’s måltidskasse yder de deres bidrag til, at du kan opnå en sundere livsstil med nemme plantebaserede måltider – uden al besværet.

Image by Brooke Lark

Bestilling og levering i København

Oha’s veganske måltidskasse kan bestilles uanset om du er 1 person eller en hel familie til privat køb. Maden bliver tilberedt på Frederiksberg i København, og herfra har du også mulighed for selv at hente din måltidskasse. Vi leverer i hele København mellem kl. 11 - 18 Mandag - Lørdag og mellem kl. 11 -15 på Søndage. Læse mere her for ehrvervsmåltidskasse.

Økologi og Oha's måltidskasser

Vi vælger altid økologisk, i det omfang vi kan. Vi har indtil videre prioriteret ikke at bruge de administrative ressourcer på at blive Ø-mærket. Det håber vi at blive når vores lille butik er vokset sig lidt større.

 

Ambitionerne er store – vi vil gerne hjælpe verden – et måltid ad gangen. Vores mål er at starte med at nå 1.000 plantebaserede måltidskasser om ugen. Bestil din her til privat og her til business.

Image by Ella Olsson
Image by Jo Sonn

Bæredytige måltidskasser helt ind i hjertet

Vores indehaver, Anjelli stammer oprindeligt fra Filippinerne og har studeret på Roskilde Universitet og  CBS. Hun er iværksætter helt ind i hjertet. Anjelli har fra barnsben dyrket grøntsager på egen hånd som hun har solgt på det lokale marked, på trods af at hendes far var skeptisk og ønskede en anden karriere for sin datter. 

 

Anjelli var inspireret af sin mormors kærlighed til grøntsagsdyrkning, og Anjellis passion for grønsager og madlavning er fortsat drivkraften i hendes daglige arbejde, som indehaver af Cafe Oha og Cafe on the six. Hun brænder for at skabe en virksomhed, som ikke bare gør noget godt for hende selv, men for verden.

Oha betyder familie

Oha kommer af det hawaiianske ord “Ohana” som betyder familie. Cafe Oha på Frederiksberg og Cafe on the Sixth i Valby har altid støtte meget op om lokalsamfundet og for medarbejderne, er Oha ligesom deres familie. 


Vores navn OHA, er en initialforkortelse, hvor O står for “Økologi” vores valg af økologiske ingredienser,  H står for “Hjemmelavet”, da vores mad er lavet helt fra bunden og til sidst A står for “Alternative”, da vores mad er det sunde alternativ til nemme, sunde og lækrer måltider til morgenmad, frokost eller aftensmad.

The Oha way

Vi har skabt vores egen Oha følelse, følelsen af Oha er indbegrebet af glæde som kommer af de hawaiianske udtryk “AL-OHA”, kombineret med et skud af planten som hedder Taro og grund elementet som kommer af ordet “OHANA” som betyder familie. 

 

Oha følelsen eller The Oha way - er en vision om at ville gøre planten til et bedre sted, med sund og miljøvenlig kost, sammen med de mennesker som bor i vores lokalsamfund. Derfor bestræber vi os på at fremstille bæredygtig, vegansk soulfood, så vi gør det let for alle at ændre verden, en bid ad gangen.

Image by Nadine Primeau
bottom of page